ŞEHİT ÇAĞDAŞ TAMKOÇ ORTAOKULU

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, temel demokratik değerlerle donanmış, araştıran, sorgulayan, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, etkili nitelikli, çağdaş, demokratik vatandaşlar yetiştirmektir.

Misyon: .Bilgi çağında bilginin önemini kavrayıp bunu kullanabilen kendine güvenen ne istediğini bilen kişilikli, kendisine ve başkalarına değer veren, okulu ve öğrenmeyi önemseyen, moral ve ahlaki değerlere sahip çıkan, yeteneklerinin farkında olan çevresi ile iletişim kurabilen mantıklı düşünen, estetiğe önem veren, ülke ekonomisinin ihtiyaç duyduğu bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.45-15.20
Sportif Etkinlikler: Atletizm, Voleybol, Masa Tenisi
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak
Proje Çalışmaları: Robot Yarışmaları, Tübitak,eTwinning

Telefon - (0312) 502 67 75

WEB - https://sehitcagdastamkocortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ATA MAH. 3754 CAD. ŞEHIT ÇAĞDAŞ TAMKOC ORTAOKULU BLOK NO 16/2 YENİMAHALLE / ANKARA

Yerleşim Yeri - Okulumuz Yenimahalle ilçesine bağlı Ata mahallesindedir.

Ulaşım Ulaşım Eryaman Ulus (ANKOR) Dolmuş Hattı ,585 ,542 VE Sincan Yönü İçin 549 No´lu Otobüs Hatları ile okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine uzaklık 20 Km, il Merkezine uzaklık 26 km´dir.